Τέλος στον πόνο της αναισθησίας στις οδοντιατρικές εργασίες!

Σε πολλές οδοντιατρικές εργασίες είναι απαραίτητη η τοπική αναισθησία. Ο ασθενής υπομένει τον πόνο της αναισθησίας αλλά και το ανεπιθύμητο μούδιασμα επι αρκετή ώρα μετά από την επέμβαση. Αυτό του δημιουργεί άγχος στο να επισκευθεί τον οδοντίατρο.

 

Αυτό πλέον σταματάει εδώ. Βάζουμε τέλος στον πόνο της αναισθησίας!

Χάρις στην νέα ηλεκτρονική συσκευή The Wand ο πόνος εξαλείφεται τελείως και τα συμπτώματα του μουδιάσματος διαρκούν σαφώς λιγότερη ώρα.

Η οδοντιατρική εργασία διεξάγεται ανώδυνα, χαλαρά και ευχάριστα για τον ασθενή .
The wand. Τέλος στο άγχος και τον πόνο της αναισθησίας στις οδοντιατρικές εργασίες!

Πώς λειτουργεί:

Η συσκευή The Wand είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης αναισθησίας. Αποτελείται από την ηλεκτρονική συσκευή που ελέγχει την εμπότιση του αναισθητικού και το “στυλό”.
Την βελόνα δηλαδή με την χειρολαβή της.

Να διευκρινιστεί εδώ ότι η βελόνα αντικαταστάθηκε πλέον με μια πολύ μικρή και λεπτή ίνα η οποία δεν τραυματίζει τους ιστούς.

Η συσκευή στέλνει ελεγχόμενη ποσότητα αναισθητικού μέσω ενός σωλήνα στην λεπτή ίνα.

Η ποσότητα του αναισθητικού είναι πολύ μικρότερη και με σταθερή ροή απ’ ότι ήταν με το χέρι του οδοντίατρου.

Έτσι η αναισθησία γίνεται πολύ πιο ήπια. Επίσης επειδή η βελόνα είναι πολύ μικρότερη από την κλασσική δεν τραυματίζονται οι μύες της γνάθου με αποτέλεσμα ο ασθενής να ξεπερνάει το αίσθημα του μουδιάσματος πολύ πιο γρήγορα και επίσης δεν μουδιάζουν ούτε τα χείλη του ασθενούς.
Ετσι, συνολικά ο ασθενής, δεν νιώθει τον πόνο της αναισθησίας.

 

Το οδοντιατρείο μας – στα πλαίσια του συνεχούς εκσυγχρονισμού του – διαθέτει την πλέον σύγχρονη μονάδα ανώδυνης αναισθησίας με όλες τις πιστοποιήσεις υγείας και ασφάλειας.

Το σύστημα “The Wand” τιμήθηκε με το βραβείο Milestone Scientific’s και δεν είναι τυχαία η φιλική του ονομασία ώς “μαγικό ραβδί”.
Ο εκπαιδευμένος οδοντίατρος σε συνδυασμό με το The Wand εγγυάται την ανώδυνη αναισθησία στις οδοντιατρικές εργασίες σας.

Call Now ButtonΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
EnglishRussia