Αισθητική Οδοντιατρική

Η κλασσική οδοντιατρική επικεντρώνεται στην στοματική υγιεινή, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του στόματος. Η αισθητική οδοντιατρική διατηρεί τις βασικές αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής δίνοντας έμφαση στην αισθητική βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών του ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί το τέλειο χαμόγελο.

Σήμερα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον τομέα των οδοντιατρικών υλικών. Αυτό έχει σαν συνέπεια οι οδοντίατροι να χρειάζονται συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση, ώστε να προσαρμόζονται στα δεδομένα. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονες αισθητικές οδοντιατρικές τεχνικές, βοηθούν να επιτύχουμε την διατήρηση των φυσικών δοντιών για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει πολλές επιλογές, για τους ασθενείς που είναι δυσαρεστημένοι με το χαμόγελο τους. Στον σύγχρονο τρόπο ζωής η υγεία του στόματος παρέχει ένα είδος «κοινωνικού διαβατηρίου» για επίτευξη στόχων που προσβλέπουν σε γενικότερη βελτίωση του επιπέδου ζωής.

Αυτή εξασφαλίζεται με την υγεία των δοντιών , των ούλων και των άλλων περιστοματικών ιστών η αρμονία των οποίων συμβάλλει στη γενικότερη θετική εικόνα του προσώπου. Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα λαμπερά δόντια με την ορθή διάταξη στο στόμα συμβάλλουν σε ένα φωτεινό και όμορφο χαμόγελο, ελκυστικό στοιχείο κάθε τύπου συναναστροφής.

Στο ΣΤΟΜΑ ΥΓΕΙΑ παρέχεται η πλήρης δυνατότητα διόρθωσης ή επαναπροσδιορισμού της συνολικής αισθητικής εικόνας του στόματος και του χαμόγελου με την χρησιμοποίηση των «εργαλείων» που παρέχει η σύγχρονη οδοντιατρική πράξη. Το συνολικό αποτέλεσμα μπορεί να πλαισιωθεί με ήπιες παρεμβάσεις στα χείλη και στην όμορη περιστοματική περιοχή (τοποθέτηση fillers) από ιατρό του χώρου μας με εξειδίκευση.

Call Now ButtonΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
EnglishRussia