ακτινογραφία στόματος ασθενή

Δεν θέλουμε πλέον μόνο υγιή και λειτουργικά δόντια, θέλουμε ένα φωτεινό και όμορφο χαμόγελο. Αυτό το πετυχαίνουμε με την λεύκανση δοντιών. Η λεύκανση δοντιών σε συνεργασία πάντα με τον οδοντίατρο είναι ασφαλής. Γρήγορα και ανώδυνα μας χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα που κάτω από τις οδηγίες του οδοντίατρου μπορεί να διαρκέσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ούλα που φλεγμαίνουν και ματώνουν δημιουργούν ουλίτιδα. Επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας για καθαρισμό και συμβουλές αντιμετώπισής της.

Η χρόνια ουλίτιδα εξελίσσεται σε περιοδοντίτιδα αφού δημιουργεί σοβαρή μόλυνση των ούλων. Ούλα που δεν είναι υγιή δεν μπορούν να στηρίξουν τα δόντια μας. Αποτέλεσμα να χάνονται από το στόμα μας ακόμα και εάν αυτά είναι υγιή.

Ισορροπημένη διατροφή, συχνοί έλεγχοι από τον οδοντίατρο, συχνό και σωστό βούρτσισμα.Αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες που αποτρέπουν την τερηδόνα από τα δόντια μας.

Ο οδοντίατρος θα μας προτείνει ένα ή περισσότερα μοντέλα οδοντοβουρτσών τα οποία είναι κατάλληλα για τα δικά μας δόντια. Οι συμβουλές του για το σωστό βούρτσισμα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο της οδοντόβουρτσας.

Αυτό που συνήθως είναι υπεύθυνο για τέτοιου είδους πόνο, είναι η τερηδόνα. Επίσης και το φθαρμένο σμάλτο των δοντιών μας. Άλλος ένας λόγος είναι υποχώρηση των ούλων και η έκθεση της οδοντίνης είτε από περιοδοντίτιδα είτε από τραυματισμό των ούλων μας.

Ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα, χαλασμένα δόντια από τερηδόνα ή και αποστήματα στα ούλα ή τις ρίζες, ευθύνονται συνήθως για την κακοσμία του στόματός μας. Σωστό και αποτελεσματικό βούρτσισμα, έλεγχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον οδοντίατρο είναι από τα βασικά που πρέπει κάποιος να ακολουθεί. Όλα αυτά εφόσον τα αίτια της κακοσμίας δεν προέρχονται από παθολογικές παθήσεις.

Ο συστηματικός και περιοδικός προληπτικός έλεγχος, μας εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων. Ετσι μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία της στοματικής μας υγείας. Αν δεν συντρέχει άλλος λόγος, το ιδανικό διάστημα για οδοντιατρικό έλεγχο είναι κάθε 6 μήνες.

Η χρήση όλων αυτών των προϊόντων θα είναι ορθότερη και θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα μόνο με συμβουλή του οδοντιάτρου σας.

Οι διαφημίσεις μας βομβαρδίζουν από ποικιλία στοματικών διαλυμάτων. Ας μάθουμε λοιπόν, ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες, τα αντισηπτικά και τα φθοριούχα. Θα μας φανούν πολύ χρήσιμα για ανάλογες ανάγκες του στόματός μας, αφού ακολουθήσουμε τις συμβουλές του οδοντιάτρου μας.

Η επιμελής φροντίδα των δοντιών προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο. Όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες μας δείχνουν ότι η στοματική υγεία μειώνει ή προλαμβάνει τον κίνδυνο πολλών παθήσεων.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.