Τιμοκατάλογος για Εμφυτεύματα Ελβετικής προέλευσης
από 550€!

Η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων πραγματοποιείται απο ομάδα team Γναθοπροσωπικού χειρουργού, Χειρουργού στόματος-εμφυτευματολόγου με αναγνωρισμένες ειδικότητες. Παρέχεται πλήρης εγγύηση από τις εταιρίες των χρησιμοποιούμενων εμφυτευμάτων.
Μοναδικό! Ο ασθενής γνωρίζει το εργαστήριο κατασκεύης της προσθετικής του δουλειάς με αυστηρή επιλογή εργαστηρίου πολύ υψηλών προδιαγραφών και λαμβάνει τις αντίστοιχες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις υλικών. Η προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων πραγματοποιείται από ειδικό προσθετολόγο με 15ετη εμπειρία στο Αγγλικό πανεπιστήμιο Eastman.
Εκμεταλλευτείτε τη χρηματοδότηση μέσω του ιατρείου μας έως 60 δόσεις!
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

Odigos Emfitevmaton Feature

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα εμφυτεύματα, πόσο κοστίζουν, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα αρχείο και τις μοιραζόμαστε μαζί σας εντελώς δωρεάν!

Συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα για να λάβετε το δωρεάν ebook μας.

  Πλήρης Ενημέρωση για τα Εμφυτεύματα Δοντιών από τον Γναθοχειρουργό Γ. Μήτσα

  1) Τι είναι τα εμφυτεύματα δοντιών;

  Τα εμφυτεύματα δοντιών ή οδοντικά εμφυτεύματα είναι βίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο και σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν τα χαμένα μας δόντια. Το τιτάνιο είναι απόλυτα βιοσυμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό, για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται για δεκαετίες και σε πληθώρα άλλων επεμβάσεων πέρα από την Οδοντιατρική, στην Ορθοπεδική και την Νευροχειρουργική. Άρα δεν ισχύει ο προβληματισμός που ακούμε πολλές φορές από τους γύρω μας για το αν θα δεχτεί ο οργανισμός μας το εμφύτευμα ή όχι.

  Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό επιτυχίας εμφύτευσης δοντιών είναι αρκετά υψηλό – περίπου 98%. Απλά λαμβάνουμε υπόψη ένα πλήρες ιστορικό και ορισμένες συνήθειες του ασθενούς (π.χ. κάπνισμα) που ενδεχομένως να μειώσουν σε ανάλογο ποσοστό την επιτυχία του εμφυτεύματος, χωρίς όμως να αποτελούν αρνητικό παράγοντα για την τελική τοποθέτηση.

  εμφυτεύματα δοντιών

  Στάδια διαδικασίας εμφύτευσης δοντιών

  Η διαδικασία για την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος περιλαμβάνει το χειρουργικό και το προσθετικό στάδιο.

  Αρχικά ο ασθενής υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης CB CT η οποία μας δίνει τρισδιάστατα ακριβείς πληροφορίες για την χειρουργική καθοδηγητική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.

  Οι κυριότερες ευγενείς δομές που ενδιαφέρουν τον χειρουργό στην κάτω γνάθο είναι η πορεία του κάτω φατνιακού νεύρου και στην άνω γνάθο τα ιγμόρεια άντρα. Η αξονική τομογραφία αναλύεται από τον χειρουργό και γίνεται επιλογή των θέσεων τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

  Στη συνέχεια, τοποθετείται το εμφύτευμα στο οστό με μια απλή και σύντομη διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία.

  Μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος εντός του οστού, ακολουθεί η διαδικασία σύντηξης μεταξύ του οδοντικού εμφυτεύματος και της γνάθου που αποκαλείται οστεοενσωμάτωση. Απαιτεί ένα διάστημα 3 μηνών στην κάτω γνάθο και 5-6 μηνών στην άνω γνάθου λόγω του πορώδους οστού της άνω γνάθου.

  Τα παραπάνω ισχύουν στις συνήθεις περιπτώσεις τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

  Στη συνέχεια και μετά το πέρας 3 μηνών, ολοκληρώνεται η οστεοενσωμάτωση του εμφυτεύματος στο φατνιακό οστό. Μετά το διάστημα αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε την αποκάλυψη του εμφυτεύματος (τοποθέτηση βίδας επούλωσης) και το προσθετικό στάδιο, δηλαδή τη λήψη αποτυπωμάτων για την κατασκευή προσθετικής εργασίας.

  Σε ορισμένες περιπτώσεις και εφόσον υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει και άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων, δηλαδή να γίνει τοποθέτηση προσωρινής προσθετικής εργασίας αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση και ο ασθενής να αποκτήσει δόντια μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες αυστηρές προϋποθέσεις π.χ. ποιότητος και ποσότητος του οστού.

  εμφυτευματα δοντιων πλεονεκτηματα

  Πόσα εμφυτεύματα δοντιών χρειάζομαι;

  Πολλές φορές βασικό ερώτημα του ασθενούς για μια αποκατάσταση νωδότητος είναι πόσα εμφυτεύματα χρειάζονται.

  Ο βασικός κανόνας είναι: όσο περισσότερο κόκκαλο και μακρύτερα εμφυτεύματα τόσο λιγότερος αριθμός εμφυτευμάτων και όσο λιγότερο κόκκαλο και κοντύτερα εμφυτεύματα τόσο μεγαλύτερος αριθμός εμφυτευμάτων.

  Στην άνω γνάθο, στις περιπτώσεις που η κατάδυση των ιγμορείων είναι έντονη και το οστό μη επαρκές απαιτείται από τον ειδικό χειρουργό ανύψωση της μεμβράνης του ιγμορείου άντρου γέμισμα του κενού χώρου με οστικό μόσχευμα

  Τα μοσχεύματα διακρίνονται σε συνθετικά και ανθρώπεια.

  Οι γναθοπροσωπικοί χειρουργοί προτιμούν τα ανθρώπεια, με υψηλότερο μεν κόστος αλλά και ποιότητα.

  Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόλογο μόσχευμα από το αίμα του ασθενούς  με φυγοκεντρισμό και δημιουργία μεμβράνης ERP.

  Στην κάτω γνάθο, σε περίπτωση μη επαρκούς οστού γίνεται λήψη οστικού τεμαχίου από το λαγώνειο οστό του ασθενούς από τους γναθοπροσωπικούς χειρουργούς και σταθεροποίηση του οστικού τμήματος με βίδες στο οστό της κάτω γνάθου.

  Η χειρουργική προετοιμασία του ασθενούς προϋποθέτει την λήψη αντιβιοτικού με δημιουργία κατάλληλων επιπέδων αντιβίωσης κατά την στιγμή της τοποθέτησης και αντιφλεγμονώδους συστηματικής αγωγής επί τουλάχιστον 7 ημέρες.

  Πλήρης και σε βάθος ενημέρωση του ασθενούς σε ό,τι αφορά τη χειρουργική τοποθέτηση και προσθετική αποκατάσταση των οδοντικών εμφυτευμάτων.

  Απαιτείται γνώση, εμπειρία, εξειδίκευση και δεξιότητα στην επιλογή του κατάλληλου γναθοπροσωπικού χειρουργού ή εμφιτευματολόγου οδοντιάτρου.

  Συνιστούμε να πάρετε πληροφορίες καθώς και τα βιογραφικά των γιατρών που θα επιλέξετε για την αποκατάσταση του στόματός σας.

  Δωρεάν ενημέρωση για Εμφυτεύματα Δοντιών χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

  Ενημερωθείτε πλήρως για τα εμφυτεύματα και την ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή, χωρίς ράμματα από τον ειδικό εμφυτευματολόγο – ιατρό γναθοπροσωπικό χειρουργό του ιατρείου μας. Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση.

  Αφήστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για ραντεβού και δωρεάν ενημέρωση στο ιατρείο μας.

  Ο χρόνος της ενημέρωσης είναι 15 λεπτά και δεν έχει καμιά δέσμευση από εσάς.

  • Δωρεάν ενημέρωση στην κλινική μας και γνωριμία με το προσωπικό και τον χώρο μας. Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλεάις που έχουμε λάβει για τον Covid-19.
  • Τηλεφωνική ενημέρωση
  • Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης   Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε για τη δωρεάν ενημέρωσή σας στον προσωπικό αριθμό του ειδικού ιατρού μας:
   +30 6988080885

   2) Ποιοι ιατροί είναι κατάλληλοι για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων;

   1.  Γενικοί οδοντίατροι οι οποίοι παρακολούθησαν μια σειρά σεμιναρίων διάφορης χρονικής διάρκειας εκάστοτε.
   2.  Χειρουργοί στόματοςΠεριοδοντολόγοι απόφοιτοι των αντιστοίχων μεταπτυχιακών τμημάτων  της Οδοντιατρικής σχολής.
   3.  Στοματικοί και Γναθοπροσωπικοί χειρουργοί οι οποίοι έχουν λάβει την ειδικότητα της στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής έχοντας λάβει πτυχίο Οδοντιατρικής σχολής, εν συνεχεία  Ιατρικής σχολής και ολοκλήρωση ειδικότητας 5ετούς διάρκειας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ως χειρουργοί Στόματος, γνάθων, προσώπου.

   Επίσης, έχουν βαρύτητα οι εργασίες και το επιστημονικό έργο του εκάστοτε γιατρού.
   Δείτε τα βιογραφικά της ιατρικής μας ομάδας πατώντας στο παρακάτω κουμπί.

   Γνωρίστε τους ιατρούς μας

   3) Πλεονεκτήματα τοποθέτησης εμφυτευμάτων στο Στόμα και Υγεία

   1. Επώνυμα εμφυτεύματα με πλήρη CE εγγυήσεις. Διαθέτουμε τιμολόγια αγοράς όλων των εξαρτημάτων από τις αντίστοιχες εταιρείες.
   2. Εξειδικευμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία των εμφυτευμάτων. Σας παρέχουμε χορήγηση εγγύησης χρησιμοποιούμενου μετάλλου/πορσελάνης για 10 χρόνια.
   3. Χρήση λέιζερ σε ειδικές περιπτώσεις αποστείρωσης του φρεατίου τοποθέτησης του εμφυτεύματος.
   4. Πλήρης εξοπλισμός ψηφιακά καθοδηγούμενης εμφυτευματολογίας χωρίς τομή και χωρίς ράμματα με χειρουργικό νάρθηκα. Ο νάρθηκας είναι κατασκευασμένος στη Γερμανία σε τρισδιάστατο 3D εκτυπωτή CAD/CAM.
   5. Εγγύηση ανώδυνης τοποθέτησης και ειδικής μετεγχειρητικής αγωγής.
   6. Στενή παρακολούθηση και follow-up τους ασθενούς από τον υπεύθυνο γναθοπροσωπικό χειρουργό.
   7. Ιδιαίτερη μέριμνα αισθητικής απόδοσης με διαγνωστικό κέρωμα. Ο ασθενής μπορεί να δει το τελικό αποτέλεσμα της εμφύτευσης πριν την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων στο στόμα.
   8. Σας παρέχουμε γραπτές οδηγίες υγιεινής.
   9. Συσκευή ανίχνευσης των εμφυτευμάτων για τον ανώδυνο εντοπισμό τους κατά τη διαδικασία της προσθετικής αποκατάστασης.

   4) Τι να προσέξετε πριν διαλέξετε εμφυτεύματα δοντιών;

   Η διάρκεια ζωής των εμφυτευμάτων είναι μεγάλη. Πολλές μελέτες αποδεικνύουν την πολύ καλή λειτουργία των εμφυτευμάτων και μετά την 15ετία. 

   Πριν όμως επιλέξετε κάποιον ειδικό για την τοποθέτηση οδοντικού εμυτεύματος, σας συμβουλεύουμε να δώσετε προσοχή στα εξής σημεία:

   Α.

   Το σημαντικότερο: η εμπειρία του εξειδικευμένου ιατρού στην εμφύτευση και η δεξιότητα τοποθέτησης εμφυτεύματος. δοντιού.

   Β.

   Η επιλογή εμφυτεύματος με υποστηρικτικές μελέτες που να αποδεικνύουν την επάρκειά του αλλά και την εγγύηση της εταιρείας. Εδώ σημασία έχει η επεξεργασία της επιφάνειας του εμφυτεύματος, π.χ. μια σύγχρονη δομή είναι η SLA και η ζήτηση μελέτης καθαρότητος της επιφάνειας του εμφυτεύματος.

   Γ.

   H ποιότητα και η επάρκεια του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου, διότι πολύ σημαντικός παράγοντας στη μακροχρόνια διατήρηση του εμφυτεύματος είναι η σωστή προσθετική αποκατάσταση, δηλαδή το τμήμα του εμφυτεύματος που φαίνεται και λειτουργεί ως δόντι μέσα στο στόμα.

   Δ.

   Η λήψη πολύ καλού ιστορικού και η αντιμετώπιση και βελτίωση ορισμένων αντενδείξεων. Για παράδειγμα, σε περίπτωση καπνίσματος συνιστάται η κατά το δυνατόν μείωσή του με χρήση ωτοβελονισμού και αντίστοιχης αγωγής από το πνευμονολογικό τμήμα του Γ.Ν Παπανικολάου.

   Ο ωτοβελονισμός ασκείται από τον κ. Γ. Μήτσα.

   Σε περίπτωση ύπαρξης συστηματικών νόσων π.χ. διαβήτη, ενδείκνυται η συστηματική παρακολούθηση και διατήρηση ικανοποιητικών επιπέδων ζαχάρου.

   Ε.

   Από τα πιο σημαντικά σημεία είναι η επανεξέταση (follow up) για τη συνεχή παρακολούθηση και τακτικό καθαρισμό των εμφυτευμάτων με χρήση ειδικών κεραμικών ξέστρων. Σημαντική, επίσης, και η εφαρμογή συστήματος μηνιαίας παρακολούθησης στοματικής υγείας του ασθενούς με χρήση ειδικού λογισμικού.

   ΣΤ.

   Η ηλικία του ασθενούς.

   Όσο νεαρότερο το άτομο, απαιτείται ποιοτική επιλογή εμφυτεύματος ώστε με την πάροδο των χρόνων να έχουμε μικρότερη απώλεια οστού στις σπείρες του εμφυτεύματος .

   Δωρεάν ενημέρωση για Εμφυτεύματα Δοντιών χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

   Ενημερωθείτε πλήρως για τα εμφυτεύματα και την ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή, χωρίς ράμματα από τον ειδικό εμφυτευματολόγο – ιατρό γναθοπροσωπικό χειρουργό του ιατρείου μας. Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση.

   Αφήστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για ραντεβού και δωρεάν ενημέρωση στο ιατρείο μας.

   Ο χρόνος της ενημέρωσης είναι 15 λεπτά και δεν έχει καμιά δέσμευση από εσάς.

   • Δωρεάν ενημέρωση στην κλινική μας και γνωριμία με το προσωπικό και τον χώρο μας. Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλεάις που έχουμε λάβει για τον Covid-19.
   • Τηλεφωνική ενημέρωση
   • Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης    Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε για τη δωρεάν ενημέρωσή σας στον προσωπικό αριθμό του ειδικού ιατρού μας:
    +30 6988080885

    5) Εμφυτεύματα Δοντιών και Πόνος

    εμφυτεύματα και πόνος

    Στο οδοντιατρικό μας κέντρο, κατά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται στελεχιαία νάρκωση ώστε να υπάρχει αναλγητική κάλυψη του ασθενούς στην αρχική φάση τοποθέτησης.

    Προηγείται η λήψη φαρμακευτικής αγωγής από το πρωί της ημέρας τοποθέτησης των εμφυτευμάτων ήτοι αντιβιοτικού, ώστε να δημιουργηθούν επαρκή επίπεδα στο αίμα του ασθενούς και χορηγείται λήψη αντιφλεγμονώδους συστηματικά.

    Η αναισθησία στη κάτω γνάθο είναι τοπική και όχι στελεχιαία ώστε να παρακολουθούμε την αντίδραση του κάτω φατνιακού νεύρου κατά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος με ασφάλεια και λόγω της προηγηθείσης αξονικής τομογραφίας.

    Να σημειωθεί πως παρατηρείται μετεγχειρητικά μετά από επιτυχή τοποθέτηση μια πολύ ήπια διόγκωση της περιοχής η οποία παρέρχεται εντός ολίγων ημερών .

    Αποδεδειγμένα όταν η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρο στοματικό και γναθοπροσωπικο χειρουργό, η διαδικασία του εμφυτεύματος είναι ανώδυνη όπως και η μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς.

    6) Τεχνικές τοποθέτησης για εμφυτευμάτα δοντιών

    Υπάρχουν δύο τεχνικές τοποθέτησης των εμφυτευμάτων:

    Α) Ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή και χωρίς ράμματα, με χρήση καθοδηγητικού νάρθηκα κατασκευασμένου ρομποτικά με χρήση CAD CAM, ήτοι τρισδιάστατου εκτυπωτή (3D printer).

    Β) Η κλασσική με διενέργεια τομής, αποκάλυψη οστού και τοποθέτηση εμφυτευμάτων

    Θα αναφερθούμε σε κάθε τεχνική ξεχωριστά.

    Ψηφιακά καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών

    Μια επανάσταση στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών ψηφιακά, εντελώς ανώδυνα χωρίς τομές και χωρίς ράμματα.

    Ο ασθενής υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης (CB-CT) η οποία αναπαριστά τρισδιάστατα τη γνάθο και με ειδικό πρωτόκολλο αποστέλλεται στην Γερμανία στο κέντρο εμφυτευμάτων της εταιρίας μαζί με εκμαγείο του ασθενούς.

    Πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη του γναθοπροσωπικού χειρουργού με τον υπεύθυνο της εταιρίας όπου καθορίζεται με βάση την αξονική κωνικής δέσμης η ακριβής θέση των εμφυτευμάτων.

    Εν συνεχεία, σκανάρεται το αποτύπωμα και με ειδικό λογισμικό δίνεται εντολή στον τρισδιάστατο εκτυπωτή για κατασκευή χειρουργικού νάρθηκα δοντιών.

    Ο νάρθηκας εφαρμόζει απόλυτα στη γνάθο και καθοδηγεί με απόλυτη ακρίβεια τον γναθοχειρουργό στην ακριβή θέση των εμφυτευμάτων χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

    Πλεονεκτήματα Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας

    1. Ασφαλής τοποθέτηση σε σχέση με τις ανατομικές  δομές, π.χ. κάτω φατνιακό νεύρο – Ιγμόρειο άνω.
    2. Ανώδυνη τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών  χωρίς ράμμα χωρίς οίδημα
    3. Απόλυτος παραλληλισμός  της προσθετικής δοντιών.
    4. Απόλυτη γνώση της θέσης των εμφυτευμάτων κατά την αποκάλυψη τους, στη φάση της προσθετικής αποκατάστασης των δοντιών.
    5. Μεγάλη μείωση χρόνου τοποθέτησης. 

    Διαδικασία κλασσικής τοποθέτησης εμφυτεύματος με τομή

    1. Χειρουργική φάση: τομή – αποκάλυψη του οστού – τοποθέτηση των εμφυτευμάτων – συρραφή.
    2. Μετά από παρέλευση 3 μηνών για την κάτω γνάθο και 5 μηνών για των άνω γνάθο (λόγω πορώδους οστού) ακολουθεί χειρουργική αποκάλυψη των εμφυτευμάτων. Τοποθετούνται ειδικές βίδες επούλωσης που παραμένουν για 15 ημέρες, ώστε να δημιουργηθεί φυσιολογικός βλεννογόνος πέριξ της βίδας επούλωσης και εν συνεχεία γίνεται λήψη αποτυπωμάτων και αποστολή στο εργαστήριο.
    3. Δοκιμή σκελετού.
    4. Τοποθέτηση ολοκληρωμένης προσθετικής εργασίας.

    Δωρεάν ενημέρωση για Εμφυτεύματα Δοντιών χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

    Ενημερωθείτε πλήρως για τα εμφυτεύματα και την ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή, χωρίς ράμματα από τον ειδικό εμφυτευματολόγο – ιατρό γναθοπροσωπικό χειρουργό του ιατρείου μας. Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση.

    Αφήστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για ραντεβού και δωρεάν ενημέρωση στο ιατρείο μας.

    Ο χρόνος της ενημέρωσης είναι 15 λεπτά και δεν έχει καμιά δέσμευση από εσάς.

    • Δωρεάν ενημέρωση στην κλινική μας και γνωριμία με το προσωπικό και τον χώρο μας. Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλεάις που έχουμε λάβει για τον Covid-19.
    • Τηλεφωνική ενημέρωση
    • Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης     Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε για τη δωρεάν ενημέρωσή σας στον προσωπικό αριθμό του ειδικού ιατρού μας:
     +30 6988080885

     7) Tύποι προσθετικής αποκατάστασης των εμφυτευμάτων

     Α) Συγκολλούμενα, όπου η προσθετική εργασία συγκολλάται επί των batman.

     Β) Κοχλιωτή αποκατάσταση.

     Γ) Κοχλιωσυγκολλούμενη.

     Διεθνώς προτιμάται η κοχλιωτή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Σε περιπτώσεις, όμως, αποκλίσεως των αξόνων προτιμάται ο συγκολλούμενος τύπος.

     εμφύτευμα δοντιού

     8) Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επιτυχή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων;

     • Ασθενείς με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.
     • Αρρύθμιστους διαβητικούς η με γλυκοζηλιωμένη πάνω από 7%.
     • Βαρείς καπνιστές.
     • Ασθενείς που πέρασαν πρόσφατα κάποιο καρδιακό επεισόδιο.
     • Άτομα που τρίζουν τα δόντια τους.
     • Άτομα που έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε θεραπείες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία.
     • Ασθενείς που έχουν λάβει διάφορες αγωγές για οστεοπόρωση και άλλες ενδείξεις.
     • Περιοδοντίτιδα.

     Σημασία έχει ο τρόπος χορήγησης των διφωσφορικών (π.χ. από του στόματος είναι ηπιότερη) και το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί από την τελευταία λήψη του διφωσφορικού.

     9) Τι πρέπει να προσέξετε πριν την εμφύτευση δοντιών;

     Πολύ σημαντική η προετοιμασία της στοματικής κοιλότητας για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Αν για παράδειγμα υπάρχει ένδειξη περιοδοντίτιδας θα πρέπει να προηγηθεί συστηματική θεραπεία της περιοδοντίτιδας και αποκατάσταση κακών προσθετικών τερηδονισμένων δοντιών.

     Πολλές φορές παρατηρούμε εσφαλμένη τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε περιοδοντικούς ασθενείς χωρίς να έχει προηγηθεί θεραπεία.

     οδοντίατρος και ασθενής

     Υπάρχουν κίνδυνοι από τα εμφυτεύματα δοντιών για τη γενική υγεία;

     Κατηγορηματικά όχι. Η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων είναι μια απολύτως ασφαλής ιατρική πράξη, δεν απειλεί με κανένα τρόπο την υγεία του ασθενούς και προάγει την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

     Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν ο γναθοχειρουργός και οδοντίατροι του Στόμα και Υγεία, καθώς και τις ενδεικτικές τιμές για την κάθε μία, επισκεφθείτε τη σελίδα με τις τιμές υπηρεσιών.

     Η προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων πραγματοποιείται απο ειδικό προσθετολόγο με 15ετη εμπειρία στο Αγγλικό πανεπιστήμιο Eastman.

     SDI Ισραηλινά εμφυτεύματα με πιστοποιήσεις εγγυήσεις 500 ευρώ.

     ADIN 600-650 ευρώ ανάλογα εργαστηρίου.

     Alpha Bio Nobel 600-650 ευρώ ανάλογα εργαστηρίου.

     Μοναδικό!! Η απόλυτη επιλογή  Xive-Straumann από 850 ευρώ έως 1000 ευρώ αναλόγως εργαστηρίου.

     Το αναφερόμενο κόστος περιλαμβάνει το τελικό κόστος χειρουργικής και προσθετικής εργασίας με ολοκληρωμένη αποκατάσταση.

     Επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα μας και στο email μας.

     15λεπτη ενημέρωση χωρίς χρέωση τηλεφωνικά ή στο χωρο μας.

     τηλέφωνο: 2310410012, 231122190, 6973250012, 6934832448, 6988080885
     WhatsApp, Viber, περισσότερες πληροφορίες στο site μας stomaygeia.gr.

     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

     Νέα Οδοντιατρική Κλινική "Στόμα και Υγεία" στη Θεσσαλονίκη

     ΔΩΡΕΑΝ EBOOK ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

     Odigos Emfitevmaton Feature

     Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα εμφυτεύματα, πόσο κοστίζουν, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα αρχείο και τις μοιραζόμαστε μαζί σας εντελώς δωρεάν!

     Συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα για να λάβετε το δωρεάν ebook μας.

      Δωρεάν ενημέρωση για Εμφυτεύματα Δοντιών χωρίς τομή και χωρίς ράμματα.

      Ενημερωθείτε πλήρως για τα εμφυτεύματα και την ψηφιακά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία χωρίς τομή, χωρίς ράμματα από τον ειδικό εμφυτευματολόγο – ιατρό γναθοπροσωπικό χειρουργό του ιατρείου μας. Άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση.

      Αφήστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για ραντεβού και δωρεάν ενημέρωση στο ιατρείο μας.

      Ο χρόνος της ενημέρωσης είναι 15 λεπτά και δεν έχει καμιά δέσμευση από εσάς.

      • Δωρεάν ενημέρωση στην κλινική μας και γνωριμία με το προσωπικό και τον χώρο μας. Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλεάις που έχουμε λάβει για τον Covid-19.
      • Τηλεφωνική ενημέρωση
      • Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης       Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε για τη δωρεάν ενημέρωσή σας στον προσωπικό αριθμό του ειδικού ιατρού μας:
       +30 6988080885